ProfiL


 ABOUT EYNA COLLECTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PENGASAS: AZLINA BINTI YUSOF (197279)-KUALA TERENGGANU-

          Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia…….selamat datang dan selamat membeli belah bersama Eyna Collection….syarikat kami ada menjual pelbagai jenis bantal. Kualitinya yang bermutu tinggi akan membuatkan anda teruja untuk memilikinya selain dari harga yang ditawarkan juga berpatutan. Sila buat pilihan anda dan dapatkannya sekarang sementara stok masih ada. Jika berminat untuk membeli atau mempunyai sebarang pertanyaan sila hubungi saya di 014-5123456 atau email eyna_yusof@yahoo.com....

LATAR BELAKANG EYNA COLLECTION
Eyna Collection telah ditubuhkan pada 27 April 2012,  yang telah berpusat di kuala Terengganu. Syarikat ini, ditubuhkan dengan kerjasama kedua-dua ibu bapa saya iaitu Rohani Daud dan Yusof Bin Mohd Yasin, sebagai penasihat saya Azlina Binti Yusof  iaitu pemilik syarikat ini.
Nama “Eyna Collection” sebagai nama syarikat saya, kerana nama itu telah diperkenalkan oleh kedua-dua ibu bapa saya bersempena nama saya “Azlina”  dan nama “collection” sebagai trend untuk pasaran menjual produk- produk di Malaysia.

MATLAMAT EYNA COLLECTION
Matlamat utama syarikat Eyna Collection ialah untuk mempromosi produk keluaran saya iaitu perniagaan pelbagai jenis bantal dan bentuk bantal yang menarik.Produk ini telah dipasarkan di seluruh Malaysia bukan terhad di kedai kami sahaja.  Kaedah ini dapat menjimatkan tenaga dan kos. Selain itu, matlamat perniagaan ini juga berkhidmat dan menyediakan khidmat kepada masyarakat, menjalinkan hubungan persahabatan di antara penjual dan pembeli, bekerjasama dan bantu-membantu di antara satu sama lain, membantu meningkatkan ekonomi keluarga, serta dapat menunaikan kewajipan, zakat (berzakat) serta mengajar bahawa perniagaan itu adalah fardu kifayah.

“ MOTTO EYNA COLLECTION
Moto syarikat kami ialah ‘ringan, selesa dan mudah’. Ini kerana, ia sangat sesuai dengan rekaan dan kualiti produk bantal yang kami keluarkan. Fungsi utama produk kami ialah untuk memberi keselesaan kepada setiap pengguna. Harga yang kami pasarkan sangat berpatutan dan mampu dibeli oleh semua golongan, remaja, warga tua mahupun kanak- kanak.

LOGO EYNA COLLECTION
Logo syarikat kami ialah logo yang berkaitan dengan bantal kerana ia memudahkan pelanggan mengetahui tentang produk yang syarikat kami jual. "Collection" merupakan koleksi bantal- bantal  supaya dapat melambangkan produk bantal ini. 

Syarikat kami menjual barangan produk bantal dengan kualiti yang baik serta dengan harga yang memuaskan bagi meningkatkan mutu kualiti syarikat kami daripada syarikat lain. Marilah kita sama- sama mengunjungi Eyna Collection!!!!!!!!!!!!!!!!!
 KEPUASAN ANDA MATLAMAT KAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!
TERIMA KASIH……

Tiada ulasan:

Catat Ulasan